KOCADERE PLAJINA MAVİ BAYRAK ÇEKİLDİ
Çınarcık ilçesinde yer alan ve İl Özel İdaresi tarafından düzenleme çalışmaları tamamlanan Kocadere Plajı, temizlik, çevre yönetimi ve güvenlik kriterlerini sağlayarak Mavi Bayrak almaya hak kazandı. Uluslararası çevre ödülü niteliğindeki Mavi Bayrak, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya tarafından göndere çekildi.
Kocadere Plajı’nda Mavi Bayrak Göndere Çekildi. Çınarcık ilçesinde yer alan ve İl Özel İdaresi tarafından düzenleme çalışmaları tamamlanan Kocadere Plajı, temizlik, çevre yönetimi ve güvenlik kriterlerini sağlayarak Mavi Bayrak almaya hak kazandı. Uluslararası çevre ödülü niteliğindeki Mavi Bayrak, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya tarafından göndere çekildi.
Vali Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürü Karslıoğlu, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Selçuk Yaman, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Burak Yürümez ile teknik personelin katılımıyla plajda incelemelerde bulundu.
Proje kapsamında sahile; duş kabinleri, soyunma–giyinme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve çeşitli sosyal donatılar kazandırıldı. Modern ve erişilebilir yapısıyla Kocadere Plajı, yaz sezonunda hemşehrilerimize ve misafirlerimize güvenli, temiz ve konforlu bir deniz keyfi sunacak. Kocadere Plajı, İl Özel İdaresi sorumluluk sahasında Mavi Bayrak ödülü alan ilk plaj olma özelliğini taşıyor.



Benzer Haberler
YALOVA’NIN GİRİŞİNDE TRAFİK RAHATLADI
SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
ALİÇO İLE ÇİFTLİKKÖY ŞENLENDİ
ŞUBAT AYI ORTASINDA BAHAR HAVASI
ARMUTLU'DA ÜRETİCİLERE EĞİTİM VERİLDİ
SEVGİLİLER GÜNÜNDE TEZGAHLAR ÇİÇEK AÇTI
KADIKÖY’DE PARKE YOLLAR YENİLENİYOR