KİRAZLI SANAYİ SİTESİNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kirazlı Sanayi Sitesi ve çevresinde gelişigüzel bırakılan kaba atıkların toplanması ve bertaraf edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Kirazlı Sanayi Sitesi ve çevresinde gelişigüzel bırakılan kaba atıkların toplanması ve bertaraf edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Yalova Belediyesi, kent genelinde çevre temizliğinin korunması ve atıkların doğru şekilde yönetilmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarafından Kirazlı Sanayi Sitesi ve çevresinde gelişigüzel bırakılan kaba atıklar toplanarak bertaraf ediliyor.
Özellikle sanayi bölgelerinde çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, atıkların kontrolsüz şekilde çevreye bırakılmasının önlenmesine yönelik denetimler de artırılıyor.
YENİ FOTOKAPANLAR YERLEŞTİRİLECEK
Bölgede çevre kirliliğinin önüne geçmek ve gelişigüzel atık bırakılmasını engellemek amacıyla birçok noktaya yeni fotokapanların yerleştirilmesi planlanıyor. Fotokapanlarla yapılacak izleme çalışmaları sayesinde çevreye atık bırakan kişilerin tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin uygulanması hedefleniyor.Yetkililer, çevreye gelişigüzel atık bıraktığı tespit edilen kişiler hakkında ilgili mevzuat kapsamında gerekli yasal işlemlerin uygulanacağını belirtti.
“TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HEPİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR”
Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla bir yandan mevcut atıkların temizlenmesi sağlanırken, diğer yandan çevre kirliliğinin tekrar oluşmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.



Benzer Haberler
ALTINOVA ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR
KİRAZLI SANAYİ SİTESİNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ
YALOVA'DA ZABITA HAFTASI KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY'DE ZABITA HAFTASI KUTLANDI
TEMAD'TAN YTSO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR
ÇİFTLİKKÖY'DE DİJİTAL DÖNÜŞÜM BAŞLADI
YALOVA'DA AŞK KÖPRÜSÜ YENİLENİYOR
ZABITA ESNAF VE VATANDAŞA ÇİÇEK VERDİ