KENT KONSEYİNDE BAYRAMLAŞMA YAPILDI
Yalova Kent Konseyi, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı. Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Meclisi temsilcileri katıldı.
Yalova Kent Konseyi, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı. Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Meclisi temsilcileri katıldı. Bayramın manevi atmosferine uygun şekilde gerçekleşen programda katılımcılar bir araya gelerek bayramlaştı, karşılıklı iyi dileklerini paylaştı. Samimi sohbetlerin eşlik ettiği buluşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.
Toplumsal dayanışmanın, hoşgörünün ve kardeşliğin öneminin bir kez daha vurgulandığı etkinlik, kent adına umut verici bir tablo ortaya koydu. Katılımcılar, bu anlamlı buluşmanın kentteki sosyal dayanışma kültürüne katkı sunduğunu belirterek, nice bayramlarda yeniden bir araya gelme temennilerini dile getirdiler.









Benzer Haberler
GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE BAYRAMLAŞMA
BELEDİYEDEN SAHİLLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
KENT KONSEYİNDE BAYRAMLAŞMA YAPILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
BİSİKLETLİ POLİS TİMİ GÖREVE BAŞLADI
ARMUTLU'YA HUZUR EVİ YAPILACAK
BUSE TOSUN'UN ADI SPOR SALONUNDA
YALOVA İL PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI