KAYTAZDERE’DE MİNİK ELLER FİDAN DİKTİ  

Kaytazdere Beldesi’nde çevre bilinci ve doğa sevgisi küçük yaşlarda aşılanıyor. Beldeye bağlı Şen Sokak’taki yeşil alanda gerçekleştirilen ağaçlandırma etkinliğinde, Özel Haydi Gülümse Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle birlikte geleceğe nefes olacak ağaçlar dikti.

Başkan Doğan Çitil ve Ailesi Etkinliğe Katıldı
Ağaçlandırma etkinliğine Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, eşi Hayriye Çitil ve çocukları da katılım sağlayarak miniklerle birlikte fidan dikti. Başkan Çitil, öğrencilerle yakından ilgilendi, doğa sevgisinin küçük yaşta kazanılmasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Çitil: “Kaytazdere’de Geleceğimizi Ağaçlandırıyoruz”
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, şu ifadeleri kullandı:“Beldemizin Şen Sokak’ta bulunan yeşil alanını ağaçlandırmak için Özel Haydi Gülümse Anaokulu öğrencilerimizle birlikte çok anlamlı bir etkinlik düzenledik. Bu yaşta doğa bilincinin verilmesi çok kıymetli. Etkinlikte emeği geçen anaokulu öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Miniklerden Örnek Davranış: “Fidan Diktik, Doğayı Koruyacağız”
Etkinlikte doğayla buluşmanın heyecanını yaşayan anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde fidan dikti. “Ağaçlar bizim geleceğimiz”, “Fidan dikelim, doğayı koruyalım” gibi sloganlar eşliğinde düzenlenen programda miniklerin doğaya olan ilgisi dikkat çekti.

Toplumsal Duyarlılığı Artıran Örnek Proje
Kaytazdere Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen ağaçlandırma etkinliği, sadece bir çevre hareketi değil; aynı zamanda toplumsal duyarlılığı artıran örnek bir proje olarak öne çıktı. Velilerin, öğrencilerin ve yerel yönetimin bir araya geldiği etkinlik, katılımcı belediyecilik anlayışının güzel bir yansıması oldu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!