KAYTAZDERE BELEDİYESİ AK PARTİYE GEÇTİ

Kaytazdere Beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal'ın 10 ay hapis cezasıyla birlikte kamu hizmetlerinden de yasaklanmasına ilişkin tebliğin yapılmasının ardından başkan vekili seçimi gerçekleştirildi. Kaytazdere belediyesinde 5 CHP'li 4 Ak partili meclis üyesi bulunuyordu. CHP'den Belediye Meclis üyesi seçilerek Ak Partiye geçen ve Ak Parti'nin belediye başkanvekili adayı olarak seçimlere giren Belediye Meclis Üyesi  Korhan Tan, Belediye meclisinde 5 oy alarak Kaytazdere belediye başkanvekili oldu. CHP'nin adayı Burhan Aygül ise 4 oyda kaldı. Böylelikle CHP'nin elinde sadece Koru ve Subaşı beldesi kalmış oldu.

Kaytazdere Belediyesi’nde, mahkeme kararlarına uymaması nedeniyle 10 ay hapis cezası alan ve İçişleri Bakanlığı tarafından 10 ay boyunca başkanlık görevinden uzaklaştırılan CHP’li Ali Kangal’ın yerini mecliste yapılan oylama sonucu AK Partili Korhan Tan aldı.

Daha önce CHP’den meclis üyesi olan Korhan Tan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Kaytazdere Belediye Meclisi’nde yapılan seçimde AK Parti’nin adayı Korhan Tan 5 oyla başkan vekilliğine seçildi. Korhan Tan’ın karşısında CHP’nin aday gösterdiği  Burhan Aygül ise 4 oyda kaldı.

Güçlü, “Yoğun Mesaimizin Meyvesini Aldık”

Kaytazdere Belediyesi’nin gönül belediyeciliği anlayışı ile yönetilecek olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, bu süreçte harcadıkları yoğun mesainin meyvesini aldıklarını belirtti. Başkan Güçlü, “Partimiz, belediyecilikle milletin gönlünde taht kuran bir partidir. Kaytazdere Belediyemiz bugünden itibaren AK Parti Ailemize katılan Sayın Korhan Tan’ın başkan vekilliğinde yönetilecek. Kaytazdere Belediye Meclisi’nde partimiz saflarına katılan ve meclisteki oylamada başkan vekilliğine seçilen Sayın Korhan Tan ile Kaytazdere Belediyesi, beldemiz için en güzel hizmetlere imza atacaktır. Bu süreçte kazanan Kaytazdere olmuştur” dedi.

Emekleri Olanlara Teşekkür Etti

Bu başarılı süreçte büyük emekleri olanlara da teşekkür eden Başkan Güçlü, “AK Parti Altınova İlçe Başkanımız Sayın Hasan Zafer’e, Altınova Belediye Başkanımız Sayın Dr. Metin Oral’a, Kaytazdere Belde Başkanımız Sayın Ümit Karakaya’ya, Kaytazdere Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Ercan Reyhan’a bu süreçte bizlerle hep beraber harcadıkları yoğun mesai nedeniyle teşekkür ediyorum. AK Parti’miz, milletimizden aldığı destekle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde güzel hizmetler yapmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!