KASAPLAR  KOOPERATİFİYLE SIKINTI AŞILDI

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi Dinçer İlhan Meclis Salonu’nda Yalova Kasaplar Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Yapılan toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova Kasaplar ve Sakatatçılar Derneği Başkanı Turgay Bahar ve üyeleri ile Yalova Kasaplar Temin Tevzi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Güleç ve üyeleri katıldı.

Yapılan toplantıda taraflar karşılıklı görüş alışverişinde ve önerilerde bulundular. Başkan Vekili Tutuk, yapılacak olan çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgiler verirken toplantı olumlu sonuçlandı.

Karşılıklı Anlaşma Sağlandı

Köprülü kavşakta yürütülen ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili toplantıya katılanlara bilgiler aktaran Başkan Vekili Mustafa Tutuk, karşılıklı olarak anlaşma sağlandığını belirterek; “Gaziosmanpaşa, Mustafakemalpaşa ve İsmetpaşa mahalleleri arasında geçişi sağlayacak, yeni Devlet Hastanesi, terminal ulaşımını kolaylaştıracak ve şehrimizin iki yakasını birbirine kavuşturacak olan köprülü kavşağımızı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!