KAĞIT MÜZESİ PAPER EURASİA FUARI'NDA
Yalova Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve kâğıt sanayiinin en önemli etkinliklerinden biri olan Paper Eurasia Fuarı’na, İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi ile katılım sağladı. Müze standı fuarda yoğun ilgi gördü.
Yalova Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve kâğıt sanayiinin en önemli etkinliklerinden biri olan Paper Eurasia Fuarı’na, İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi ile katılım sağladı. Müze standı fuarda yoğun ilgi gördü.
Fuar yönetimi ve Basın Sanayi Eğitim Vakfı’nın daveti üzerine gerçekleştirilen bu katılımda, geleneksel kâğıt üretimi ve Yalova Kağıthanesi hakkında sunumlar ve canlı üretim gösterileri düzenlendi.
Fuarda yer alan müze standı, sektör temsilcileri, akademisyenler ve kâğıt sanayiine ilgi duyan ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Etkinlik süresince ziyaretçilere, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in imzasını taşıyan, özel Atatürk filigranlı kâğıtlar hediye edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, “Yalova Belediyesi olarak, İbrahim Müteferrika’nın mirasını yaşatan bu değerli müzemizi daha geniş kitlelere tanıtmak ve kültürel mirasımıza sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Paper Eurasia Fuarı’nda gördüğümüz yoğun ilgi, bu alandaki vizyonumuzu ve motivasyonumuzu daha da güçlendirmiştir” ifadelerine yerdi.








Benzer Haberler
YALOVA’NIN GİRİŞİNDE TRAFİK RAHATLADI
SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
UMRE ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
ALİÇO İLE ÇİFTLİKKÖY ŞENLENDİ
ŞUBAT AYI ORTASINDA BAHAR HAVASI
ARMUTLU'DA ÜRETİCİLERE EĞİTİM VERİLDİ
SEVGİLİLER GÜNÜNDE TEZGAHLAR ÇİÇEK AÇTI
KADIKÖY’DE PARKE YOLLAR YENİLENİYOR