KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN VEDA ETTİ
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu Kadıköy Belediye Hizmet Binasında düzenlenen toplantıyla Belediye personeline veda etti.
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu Kadıköy Belediye Hizmet Binasında düzenlenen toplantıyla Belediye personeline veda etti.
Kadıköy Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen veda programında, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu katılırken, belediye personeli Kadıköy'e yapmış oldukları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundular.
Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, nazik düşüncelerinden dolayı tüm personele tek tek teşekkür dileklerini ileterek, “Sizlerle halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyduk. Hepinize teşekkürlerimizi sunar, başarılar dileriz” dedi.




Benzer Haberler
1 MAYIS ÖNCESİ ÇALIŞANLARA ZİYARET
FARKINDALIK İÇİN YÜRÜDÜLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR
KADINLARA ÖZEL TİYATRO KURSU BAŞLADI
TAHA AKGÜL'DEN YALOVA ZİYARETLERİ
YALOVA’DA ÇİFTÇİLERE 375 BİN ADET FİDE...
ÇİFTLİKKÖY'E DEPREM TAHMİN İSTASYONU
KOCADERE ŞEHİTLERİ 104. YILINDA ANILDI