İYİ PARTİ YAPILAN ÇALIŞMALARI AÇIKLADI

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir yaptığı açıklamada partisinin Yalova genelinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Yapılan çalışmaları Mart ayı faaliyet raporu başlığında yayınlayan İl Başkanı Osman Kendir, partisinin yaptığı çalışmaları şöyle değerlendirdi.

 
İl-İlçe Yöneticilerimizin katılımıyla 200 kişilik iftar eşliğinde Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren şirket temsilcileri parti binamızda ağırlandı.
İl Başkanımız Sayın Osman Kendir Genel Başkanımızın Ankara’da gerçekleştirdiği İl Başkanları Toplantısı’na katılım sağladı, Milletvekillerimiz ve Genel Merkez Yöneticilerimiz ile temasta bulundu.
Kadın Politikaları Başkanımız Sayın İlknur Kendir ve Merkez İlçe Başkanımız Sayın Selda Gülçiftçi Avcıoğlu Kadın Politikaları Başkanlığımızın düzenlediği Kadının Statüsünün Güçlendirilmesi temalı panele katılım sağladılar.
Merkez İlçe Başkanlığımız ve Kadın Politikaları Başkanlığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Yalovalı kadınlarımıza İnci Bileklik dağıtımı gerçekleştirdi.
Yalova Tenis Klübünün davetiyle, klübün İmar Plan Değişikliği nedeniyle yaşadığı mağduriyet konusunda klüp yöneticilerine fiili ve yazılı destekte bulunuldu.
Şehrimizde faaliyet gösteren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nın tertiplediği iftar programlarına katılım sağlanıldı.
Yeni Kurulan Genç İdare Kurulu’nda Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirelen eski Gençlik Kolları Başkanımız Hazar Ak Ankara’ya uğurlandı.
Ramazan Bayramı öncesi kentimizin esnafları ziyaret edildi, İl Başkanımız ve Genel Başkanımızın selamları iletildi ve bayram şekeri ikramı gerçekleştirildi.
Genel Başkanımızın bayram tebrik mesajının bulunduğu afişler Parti binamızın önüne ve şehrin çeşitli noktalarına asıldı.
Ramazan Bayramının 1.Günü Yalova Valiliğimizce düzenlenen kutlama ve protokollere katılım sağlanıldı.
Ramazan Bayramının 2.günü yoğun bir katılım ile İl Binamızda Bayramlaşma programı düzenlendi.
Facebook’ta yerel bir hesapça düzenlenen En beğendiğiniz İl Başkanı kim anketinde İl Başkanımızın 1.olması sağlandı.
Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından Yalova Üniversitesi Ana Kampüsü önünde öğrencilerimize çay,kahve,kek ve su ikram edildi öğrencilerin sorunları ve dertleri dinlenildi.
İl Başkanlığımız’ın Facebook, Instagram ve X hesapları’ndan faaliyetlerimiz ve Genel Merkezimizin söylemleri düzenli olarak paylaşıldı, takipçilerimize aktarıldı. İl Başkanlığımız adına Youtube ve Tiktok hesapları açıldı.
Medya Tanıtım Başkanlığımızca düzenlenen Online Toplantılara katılım sağlandı.
 
yazı görseli olabilir

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!