İYİ PARTİ YALOVA'DA YENİ KATILIMLAR

Gelecek Partisi’nin Yalova’daki Kurucu İl Başkanı olan ve geçtiğimiz hafta partiden ayrılma mesajını paylaşan Kürşat Emre Çandır ve Merkez İlçe Başkanı Metin Fitoz, İYİ Parti’ye katıldı.

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi’nin Yalova’daki teşkilatlanmasında örgütlenmesinde katkıları olan Kurucu  İl Başkanlığı görevini üstlenen Çandır, artık siyasi mücadelesini İYİ parti saflarında verecek.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’le birlikte Ankara’ya giden İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı, Genel Başkanları Müsavvat Dervişoğlu’nun TBMM’deki Grup Toplantısı’na katılım sağladı. Heyet ile birlikte Ankara’ya giden ve İYİ Parti’ye katılma kararı alan Çandır ile Fitoz’un parti rozetleri Genel Başkan Dervişoğlu tarafından takıldı.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!