İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı düzenlediği iftar yemeğinde ilçe başkanları ve parti yöneticileri bir araya geldi. İYİ Parti il Başkanı Ersun Akyüz'ün partilileri ve parti yöneticilerini kapıda karşılayarak parti üyelerine seslendi.

Parti Üyelerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde.Partinin kurucu il başkanı Ünlem Üstel, İYİ parti eski ilbaşkanlarından Mehmet Çam ve Erol Tatar‘da programa katılanlar arasında yerini aldı.

İl Genel Sekreteri Erdoğan Yıldız , İl Başkanı Ersin Akyüz, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Talip Bayburtlu, İl Başkan yardımcısı Metin Dağ Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Saraçoğlu ve İlçe Başkanları iftar programına katıldı.

lİ Genel Sekreteri Erdoğan Yıldız, iftar öncesinde yaptığı konuşmada” Partimiz her geçen gün büyümeye iktidar yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor. Geldiğimiz noktada büyüyen İYİ Parti ailemiz görüyoruz ki bu iftar programında bile salona sığmayacak kadar büyüdü. Yakın zaman içerisinde daha büyük organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz ise yaptığı konuşmada ;” Partimizin çizgisi ve yolu bellidir. Yalova’da az zamanda büyük işler başardık ve başarmaya devam ediyoruz. Hedefimiz iktidar olmak ve Türkiye’nin gelişmesine katkı sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!