İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İYİ Parti Milletvekili Adayları; Ayhan Küçük ve Ersin Akyüz, seçim çalışmalarının startını verdi. İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, 14 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan genel seçim çalışmalarıyla ilgili seçim koordinasyon toplantısı yaparak, çalışmaların startını verdi.
İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, 14 Mayıs tarihinde düzenlenecek genel seçim çalışmalarıyla ilgili seçim koordinasyon toplantısını yaparak çalışmaların startını verdi. İl Başkanı Osman Kendir ile ilçe başkanları, seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda Milletvekili Adayları Ayhan Küçük ve Ersin Akyüz de hazır bulundu.
İl Başkanı Osman Kendir, toplantıda Milletvekili Adayları Ayhan Küçük ve Ersin Akyüz ile seçim stratejileri ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Parti içi koordinasyonun artırılması ve seçim sürecindeki iletişim stratejilerinin belirlenmesi konularını da ele aldık. Biz zaten il ve ilçe yönetimlerimiz olarak aday adaylıkları esnasında yoğun bir program yürütmüştük. Partimizin adaylarının belirlenmesinin ardından hemen gerekli kurullarımızı oluşturarak çalışmalarımıza başladık. İyi Parti olarak hem Türkiye’de hem Yalova’da tarih yazacağız” dedi.
İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Küçük de parti yönetimi ve diğer adaylarla birlikte uyum içinde çalışacaklarını ifade ederek, “Yalova’da seçime dört elle sarılıyoruz. İYİ Parti’nin Yalova’da ilk milletvekilini çıkarması için çok ciddi, organize ve uyum içinde bir çalışma gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Benzer Haberler
CHP YENİ YÖNETİCİLERİ MAZBATA ALDI
SAADET'TEN ANIT AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ GELDİ
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK PARTİDEN ANIT AĞACIN KESİLMESİNE TEPKİ
CHP'Lİ KADINLARDAN BOŞ TENCERE EYLEMİ
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DEN ESENKÖY ZİYARETLERİ
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET