İYİ PARTİ PARTİ BELDE TEŞKİLATLARI AÇILDI

İYİ Parti Subaşı ve Kaytazdere Beldesi Teşkilatı binasının açılışı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, Altınova İlçe başkanı Gülşah Coşkuner il ve ilçe yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal'ın da hazır bulunduğu açılışa, Subaşı Belde başkanı İbrahim Taş ile Kaytazdere belde Başkanı Yavuz Ünder'in yanı sıra İYİ parti üyeleri de  katıldı.

 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, açılışta yaptığı konuşmada Altınova İlçesi’e bağlı Kaytazdere  ve Subaşı beldesindeki İYİ Parti teşkilatımızın açılış töreninde buluştuk.Tüm beldelerdeki temsilciliklerimize örnek olabilecek bir mekân.Kadınlarımızın yoğunluğu ayrıca kayda değer.Maddi ve manevi anlamda emeği geçenlere teşekkürler. Örnek bir çalışma içinde olan dava arkadaşlarımızla buluşmak her zaman bir memnuniyet kaynağı. Çalışmalarının semeresini yakında alacağız.Neticede çok az kaldı" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz ise"Belde Başkanlığı’mızın açılışını gerçekleştirdik.Dertleşeceğimiz,çözümler üreteceğimiz,birliktelik sağlayacağımız bu kapılar hepimizin.Birlik beraberlik için,daha İYİ bir Yalova için. az kaldı Yalova" dedi

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!