İYİ PARTİ İL VE İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz yaptığı yazılı açıklamada 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren Yalova İl ve İlçe kongreleri ile ilgili sürecin başladığını söyledi.
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz yaptığı yazılı açıklamada 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren Yalova İl ve İlçe kongreleri ile ilgili sürecin başladığını söyledi.
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz yaptığı yazılı açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başkanlığında gerçekleştirilen GİK toplantısında 3’ncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı.Karara göre, 3 Ekim’den itibaren İlçe ve İl Kongreleri ile ilgili süreç başlayacak.Genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin, teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı. Teşkilatlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Benzer Haberler
CHP YENİ YÖNETİCİLERİ MAZBATA ALDI
SAADET'TEN ANIT AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ GELDİ
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK PARTİDEN ANIT AĞACIN KESİLMESİNE TEPKİ
CHP'Lİ KADINLARDAN BOŞ TENCERE EYLEMİ
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DEN ESENKÖY ZİYARETLERİ
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET