İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINA CHP'DEN ZİYARET
CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ve il yöneticileri İyi Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Ersin Akyüz’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Gürel, Millet İttifakı’nun önümüzdeki genel seçimde hem yerelde hem ülke genelinde iktidarı alacağını söyledi.
 
Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı ve partili yöneticiler de katıldı. CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İyi Parti Yalova İl Başkanı Ersin Doğan’ı tebrik edip görevinde başarılar diledi.
 
İlk seçimde iktidar değişecek
Yerel ve ülke gündeminin değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Mehmet Gürel, ülkenin durumunun içler acısı olduğunu belirterek “Dolar 9 TL’yi geçti. Herkes mutsuz ve umutsuz. Saray ise kendi zengin dünyasında yaşıyor. CHP ve İyi Parti’nin başını çektiği Millet İttifakı ilk seçimde bu iktidarı değiştirecek. Hiç kimse merak etmesin. İlk seçimlerin ardından Türkiye huzura kavuşacak. Yalova’da da Millet İttifakı olarak ilk genel seçimde en az iki milletvekili çıkaracağız” dedi.
 
“Salman görevine dönecek”
Yalova Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk davasıyla ilgili de konuşan Başkan Gürel,“Bu saçma ve temelsiz belediye davası çok yakında bitecek. Yalova halkının seçtiği belediye başkanı Vefa Salman görevine dönecek” diye konuştu.
 
İyi Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz de Millet İttifakı’nın ilk genel seçimde iktidarı devralacağına inandığını kaydetti. Her iki partinin yöneticileri önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar, Arboretum, ulaşım, eğitimdeki eksiklikler, 3600 ek gösterge ve ekonomik konularda fikir alışverişinde bulundular.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!