İYİ PARTİ'DEN KUZEY KAFKAS'A ZİYARET
İYİ Parti Yalova İl başkanı Osman Kendir, iYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay ve il yöneticileriyle birlikte, Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
İYİ Parti Yalova İl başkanı Osman Kendir, iYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay ve il yöneticileriyle birlikte, Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
Ziyarete, İYİ parti Yalova Belediye Meclis üyeleri de eşlik ederkenİYİ Parti Yalova İl başkanı Osman Kendir yaptığı açıklamada ziyareti şöyle değerlendirdi.
"Yalova Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaretimizde, bizlere sımsıcak bir sohbet ortamı sunan, ailelerimizi birleştiren, dernek başkanım Mehmet Aydemir ve üyelerine teşekkürü bir borç biliriz. Enİyisi Halil Ibrahim Tokay, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızn kıymetli mensupları ile gerçekleştirdiğimiz programda gördüklerimiz geleceğimizin aydınlık olacağı inancını pekiştirdi.
Faaliyetleri ile çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkıda bulunan, doğru adımlar atmasını sağlayan, ailelerimizi birleştiren derneğimize daha güzel tesislerde çalışma sözünü veriyoruz."



Benzer Haberler
CHP'Lİ BAŞKANLAR ANKARA'DA TOPLANDI
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP' İL ÖRGÜTÜNDEN 23 NİSAN KUTLAMASI
AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET