İYİ PARTİ'DEN ESNAF VE STK ZİYARETİ

 İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir ve yöneticilerle birlikte Yalova'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirip il binasında basın toplantısı düzenledi.

Memleket Partisinin eski Parti sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Memleket partisinin kendisini fesh etmesi üzerine geçen yıl İYİ Partiye üye olmuş ve ardından da İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

 İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir ve il yöneticileri ile birlikte, esnaf ziyaretlerin ardından Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Prof. Dr. İpek Özkal Sayan yaptığı açıklamada " Güzel ilimiz Yalova’dayız.Yalova’nın hakkını Yalova’ya teslim etmek, sosyal destekleri güçlendirmek ve hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmamak için buradayız. Bu şehirde yaşayan her bir insanımızın refahı bizim sorumluluğumuzdur.Sosyal politikalarda adaleti büyütmeye, ihtiyaç sahibi her haneye ulaşmaya ve güçlü bir dayanışma ağı kurmaya kararlıyız.Yalova’dan güçlü bir mesaj veriyoruz: Kimseyi geride bırakmayacağız" dedi.

 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!