İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, 27 Haziran’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting öncesinde Çınarcık’ta vatandaşları bilgilendirmek amacıyla stant çalışması düzenledi.
İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, 27 Haziran’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting öncesinde Çınarcık’ta vatandaşları bilgilendirmek amacıyla stant çalışması düzenledi.
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, yaptığı açıklamada, 27 Haziran’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge tüm vatandaşları davet etti. Kendir, “Türk bayraklarımızla Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun yanında buluşuyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği için düzenlenecek mitinge katılım sağlayacak vatandaşlarımız için ulaşım ücretsizdir” dedi.
Miting hazırlıkları kapsamında İYİ Parti Çınarcık İlçe Başkanlığı tarafından ilçe meydanında “Bayrak Açıyorum” standı kuruldu. Çınarcık İlçe Başkanı Kemal Say ve yönetiminin organize ettiği etkinliğe, İl Başkanı Osman Kendir ile il yöneticileri de katıldı.
Parti yöneticileri stant çalışması sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek 27 Haziran’da Ankara’da düzenlenecek miting hakkında bilgi verdi ve katılım çağrısında bulundu. İYİ Parti teşkilatları, mitinge yoğun katılım sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.



Benzer Haberler
MHP'DEN YALOVA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET
YENİ PARTİ YALOVA DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI
AK PARTİ’DEN ÇİFTLİKKÖY KÖYLERİNE ZİYARET
SAADET BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN 9 EYLÜL'Ü KUTLADI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
MHP'YE ŞEHİT AİLELERİNDEN ZİYARET
SAADET PARTİSİNE YENİ YAŞAMDAN ZİYARET