İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ YALOVA'DA
İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti İl başkanı Ersin Akyüz, Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir, il ve ilçe yöneticilerin katılımıyla Yalova'da esnaf ve STK Ziyaretleri gerçekleştirdi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti İl başkanı Ersin Akyüz, Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir, il ve ilçe yöneticilerin katılımıyla Yalova'da esnaf ve STK Ziyaretleri gerçekleştirdi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Yalova Caddelerinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yalova esnaflarının zorn günler geçindiğini belirten, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, " Yalova İl Teşkilatımızı ziyaret ettikten sonra esnafın da nabzını yokladık. Piyasa sancılı ve doların tavan yapmasının şoku içinde. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İYİ Parti İl başkanı Ersin Akyüz ve il yöneticilerin katılımıyla, esnaf ziyaretlerinin ardından Yalova Karadenizliler Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleriyle sohbet etti.
x
Benzer Haberler
CHP ÇİFTLİKKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI
MHP HEYETİNDEN YTSO'YA ZİYARET YAPILDI
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL OKUL GEZDİ
CHP İLÇE BAŞKANI KAŞIKÇI'DAN AÇIKLAMA
İYİ PARTİ YALOVA'DA SAHA ÇALIŞMASINDA
MHP ÇINARCIK İLÇESİNDE BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİDEN ALTINOVA BELEDİYE ZİYARETİ