İŞTE SONUÇLAR TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ

Proje kapsamında 800 konut için toplamda 15.271 kişi başvurdu. Yalova’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 800 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Kura çekimine Ak Parti Yalova il başkanı Muğlim Bağatar, MHP il başkanı Ahmet İhsan Güldoğan,Altınova Belediye başkanı Metin Oral ve TOKİ yetkilileri katıldı. TOKİ, Yalova Merkez Kazımiye köyünde 740 konut Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde ise 60 konut yaparak kurada isimleri çıkan kişilere teslim edecek.

Halk Eğitim Merkezinde noter huzurunda gerçekleştirilen kuraya, ev sahipliği için başvuru yapan vatandaşlar ile yakınları katıldı. Proje kapsamında 800 konut için toplamda 15.271 kişi başvurdu. 21 konut ayrılan şehit yakınları ve gaziler kategorisinde kuraya katılmadan hak sahibi oldu. Engelliler kategorisinde ise 760 başvuru yapılırken 37 kişi hak sahibi oldu. Emekli kategorisinde ise 1830 başvuru yapılırken 148 kişi hak sahibi oldu.

Bunu yanı sıra genç kategorisinde 5943 başvuru olurken 148 gence kurada konut çıktı. Son olarak ta genel sıralama kategorisine 6917 kişi başvuru yaparken 386 kişiye konut kurası çıktı.

Kurayla belirlenen hak sahiplerinin isimleri okunarak sahnedeki ekrana yansıtıldı. İşte kazananların isimleri

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!