HÜSEYİN ÇETİN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çetin, bugün RDKM'de yapılan kongrede yeniden oda başkanlığına seçildi.
Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çetin, bugün RDKM'de yapılan kongrede yeniden oda başkanlığına seçildi.
582 üyenin bulunduğu Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongresine 515 üye katılarak oy kullandı. Mevcut Başkan Hüseyin Çetin ve Oktay Mustafa Ayaz'ın başkan adayı olduğu kongrede, yapılan konuşmaların ve faaliyet raporunun açıklanmasının ardından seçimlere geçildi.
İki ayrı listenin yarıştığı kongrede; Hüseyin Çetin 280, Oktay Mustafa Ayaz 230 oy aldı. 5 oy Geçersiz sayıldı. oyların büyük bir bölümünü alan Hüseyin Çetin 5. dönem başkanlık görevini yeniden üstlenmiş oldu.



Benzer Haberler
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ
OKUL KANTİNLERİNDE GIDA DENETİMİ
ÇİFTLİKKÖY'DE KIŞ DÖNEMİ BİTKİ ÜRETİMİ