HERSEK GÜREŞLERİ BAŞLIYOR
Altınova Belediyesi 7. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşler, 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.Altınova Belediyesi 7. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşler, 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 10.00’da Hersek Er Meydanı’nda başlayacak.
 
İlk altı organizasyonda yağlı güreş otoriteleri ve sporseverlerce tam not alan Altınova Belediyesi 7. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşlerine bu yıl da büyük ilgi bekleniyor.
 
Tüm vatandaşları 23 Nisan’da Hersek Er Meydanına davet eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Toplam 13 boyda güreşçilerimiz er meydanına çıkarak müsabakalar yapacak. Biz öncelikle ata sporumuzun en iyi şekilde yaşatılıp, gelecek nesillere aktarılmasını diliyoruz. Daha sonra dostça, kardeşçe, centilmence sporcu ruhuna yakışır güreşler bekliyoruz. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum ve tüm halkımızı 23 Nisan günü aramıza bekliyoruz” dedi.
Son şampiyon Hüseyin Gümüşalan 2022 yılında yapılan Altınova Belediyesi 6. Hersek Yağlı Güreşleri finalinde Faruk Akkoyun yenen Hüseyin Gümüşalan başpehlivanlığa uzanan isim olmuştu.
PROGRAM
10.00 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
Dua
Güreşlerin Başlaması
Başpehlivanlık Kura Çekimi
İkram
18.00 Ödül Töreni

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!