HERSEK GÖLÜNDE KUŞLARA YEM BIRAKILDI
Altınova Belediyesi, etkili olan soğuk hava nedeniyle aç kalan kuşları besledi. Hersek Lagünü çevresi ile ormanlık alanlara belediye ekipleri yem bıraktı.
Altınova Belediyesi, etkili olan soğuk hava nedeniyle aç kalan kuşları besledi. Hersek Lagünü çevresi ile ormanlık alanlara belediye ekipleri yem bıraktı.
Sokakta ve tabiatta bulunan canlıların da yaşam haklarını korumak için tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sokak hayvanlarımız için kulübeler ve beslenme noktaları oluşturup beslenmelerini sağlıyoruz. Bu noktada kuşlarımızı da unutmadık” diye konuştu.
“ONLARI UNUTMAYALIM”
Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ve Veterinerlik Birimi, Hersek Lagünü çevresi ile ormanlık alanlarda yaşayan kuşlara yem bırakarak beslediler. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan ve doğadaki zor şartlarda mücadele eden kuşların hayatta kalabilmesi için böyle bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Oral, salgın nedeniyle yaşanan zorluklar ve olumsuz hava şartları dikkate alındığında sokaklardaki ve doğadaki canlıların da düşünülmesi gerektiğini dile getirerek vatandaşların bu konuda da duyarlı olmalarını istedi.
Benzer Haberler
DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLANDI
BAKANLIKTAN BARINAK DENETİMLERİ
YALOVA DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK DAHA
KÖRFEZ TİCARET ODASINDAN YTSO ZİYARETİ
KENT KONSEYİNDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
KIZILAY ÜCRETSİZ GİYİM MAĞAZASI AÇILDI
VALİ KAYA'DAN BARINAK DENETİMLERİ
YALOVA İTFAİYESİ’NDEN TATBİKAT