HASTANEYE İLK KEZ ADLİ TIP UZMANI ATANDI
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, adli tıp alanında uzmanlaşmış bir hekimi bünyesine katarak hizmet kalitesini arttırdı. Adli Tıp Uzmanı Bekir Karataş, hastanede görevine başladı.
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, adli tıp alanında uzmanlaşmış bir hekimi bünyesine katarak hizmet kalitesini arttırdı. Adli Tıp Uzmanı Bekir Karataş, hastanede görevine başladı.
Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, adli tıp konusunda uzmanlık sahibi olan Dr. Bekir Karataş’ın, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık hizmetleri alanında önemli bir boşluğu dolduracak nitelikte olduğu belirtildi. Ayrıca, bu atamanın hastane bünyesinde gerçekleşen bir ilk olduğu ve kurumun adli tıp alanındaki uzman kadrosunu güçlendirdiği ifade edildi.
Hastane yönetimi, Dr. Bekir Karataş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, adli tıp konusunda hastaneye katacağı değerle birlikte kaliteli ve etkin sağlık hizmetinin sürdürülmesine katkı sağlayacağına inançlarını dile getirdi.



Benzer Haberler
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ