HAK İHLALİ İLE İLGİLİ BAŞVURU YAPILMADI
Yalova Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Yalova İl İnsan Hakları Kurulu, Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada ilk 3 ayda Yalova’da işkence, kötü muamele ve hak ihlali konusunda kurula başvurunun olmadığı bildirildi.
Yalova Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Yalova İl İnsan Hakları Kurulu, Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada ilk 3 ayda Yalova’da işkence, kötü muamele ve hak ihlali konusunda kurula başvurunun olmadığı bildirildi.
Yalova Valiliği bünyesinde kurulu bulunan Yalova İl İnsan Hakları Kurulu, Yalova İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda toplandı. Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan başkanlığında toplanan kurul üyeleri, yapılan başvuruları değerlendirdi.
3 ayda başvuru olmadı
Toplantıda Yalova’da yaşanan insan hakları ihlalleri ile ilgili başvurular ve alınan kararlar değerlendirildi. Yalova’da Ocak, Şubat ve Mart ayları içerisinde Kurula herhangi bir başvurunun yapılmadığı; işkence, kötü muamele, kayıplar ve yaşam hakkının ihlali ile ilgili herhangi bir müracaatın olmadığı bildirildi. Son yıllarda insan hakları standartlarını en yüksek düzeye yükseltme konusunda ülkemizde önemli düzenlemeler gerçekleştirildiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan; İnsan haklarının korunması, geliştirilmesi, hak ihlallerinin önlenmesi ve hak arama bilincinin geliştirilmesi konusunda adil, eşitlikçi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygı çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle kurul üyelerine teşekkür etti.



Benzer Haberler
ESENKÖY'DE ŞİDDETLİ FIRTINA YOL KAPATTI
ALTINOVA’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
KADINA YÖNELİK ŞİDDET MASAYA YATIRILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
YALOVA TARIM AKADEMİSİ İÇİN İLK ADIM
ÇİFTLİKKÖY MECLİSİNDEN SPOR'A DESTEK
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI
ÇİFTLİKKÖY'DE RAMAZANA ÖZEL MENÜ