GÜREL, YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki, Mustafakemalpaşa Mahallesi’nde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki, Mustafakemalpaşa Mahallesi’nde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Gürel, Hüseyin Altan Caddesi’nde tamamlanmak üzere olan asfaltlama çalışmalarını ve 236/3 Sokak’ta devam eden istinat duvarı yapımını yakından takip etti.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Gürel, Yalova genelinde sürdürülen yol ve çevre düzenleme çalışmalarının planlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Gürel, “Kentimizin her noktasında yaşam kalitesini artırmak, ulaşımı güvenli hale getirmek ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mustafakemalpaşa Mahallemiz de bu hizmetlerden payını alıyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli bir çevrede yaşamaları için ekiplerimiz özveriyle sahada. İstinat duvarı çalışmamızla hem yol güvenliği sağlanacak hem de olası toprak kaymalarının önüne geçilecek” ifadelerini kullandı.








Benzer Haberler
TERMAL'DE 1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI