GÜLEÇ KARDEŞLER KURBAN SATIŞI BAŞLADI
1979 Yılından buyana kesintisiz olarak faaliyet gösteren Güleç Kardeşlerde kurbanlık satışları yoğun ilgi görüyor. 1979 yılından beri sektörün içinde olan, yapmış olduğu diğer faaliyetlerin yanı sıra kurban satışında ve kesiminde kentimizin önde gelen markası haline gelen Güleç Kardeşler kurbanlık satışları başladı.
1979 yılından beri sektörün içinde olan, yapmış olduğu diğer faaliyetlerin yanı sıra kurban satışında ve kesiminde kentimizin önde gelen markası haline gelen Güleç Kardeşler kurbanlık satışları başladı.
Marmara Bölgesi’nin en modern tesislerinden biri olan Safran Köyü’ndeki Cemal Güleç Besi Çiftliği’nde yetiştirdikleri kurbanlıkların kesimini yine Safran Yolu üzerinde Sert Hasan Camii yanında bulunan tesislerde kesen Güleç Kardeşler, kesim işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güleç Kardeşler; “Aile büyüklerimizin 1979 yılında başladığı ticari faaliyetlerimizi sektörün öncüsü olacak şekilde sürdürüyoruz.Yıllardır vatandaşlarımıza İslami koşullara uygun, hijyeni birinci planda tutarak kaliteli hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Safran köyün’deki Cemal Güleç Besi Çiftliğimizde yetiştirdiğimiz hayvanları kurbanlık olarak kesim için satışına 22 Mayıs’ta başlıyoruz" diyerek şöyle konuştular.
"Yılların tecrübesi ile Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak, satışlarımıza başladık. Kalite anlayışımızdan taviz vermeden, hijyen kurallarına özellikle dikkat ederek, bu bayramda da yine sizlere hizmet edeceğiz. Satışlarımız Safran Köyü Cemal Güleç Besi Çiftliğinde devam etmektedir. Allah kurban ibadetlerinizi kabul etsin."




Benzer Haberler
ÜNİVERSİTE BÜTÇESİ 2 MİLYAR 245 MİLYON
TONAMI KÖPRÜSÜ YARIN BAKIMA GİRİYOR
KENT KONSEYİ ÜYELERİNE SAĞLIK İNDİRİMİ
YALOVA BİR İLK'E DAHA İMZA ATIYOR
AKKÖY'E MESİRE ALANI VE PAZAR YERİ..
NECATİ ERBUL: GÜÇLÜ ODA GÜÇLÜ ESNAF
TÜRK DEVLETLERİ DIŞ POLİTİKA SÖYLEŞİSİ
KANSER HASTALARINA PSİKOLOJİK DESTEK