GENÇLER SAHAYA ÇIKTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yeni ismiyle “GSB Spor Okulları” 80 ille birlikte aynı anda Yalova’da düzenlenen törenle açıldı. 

Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılan törene Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon’un yanı sıra kurum müdürleri, il temsilcileri, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. 26 branşta düzenlenecek olan GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları 2700’e yakın yaşları 5 ile 18 yaşında değişecek sporcular antrenmanlarını gerçekleştirecekler.

“İlimizdeki yeteneklerin ülke sporuna kazandırmak adına gereken her türlü adımları atıyoruz”

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon,” Kurum yöneticilerimiz, il temsilcilerimiz, antrenörlerimiz, velilerimiz ve çok değerli sporcu kardeşlerim. Spor gibi önemli bir alanda gerçekleştireceğimiz spor okullarımızın açılışında yöneticilerimiz, il temsilcilerimiz, antrenörlerimiz ve aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalara bugünden sonra devam edeceğiz. Spor kültürüne sahip ilimizde yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak, ülke sporuna kazandırmak adına gereken her türlü adımları atıyoruz. Şehrimizde spor yapılabilen alanları artırmak ve gençlerimizin spora teşvik edilmesini sağlamak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Şehrimizde spor yapılabilen alanları arttırmak ve gençlerimizin spora teşvik edilmesini sağlamak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 05-18 yaş arası çocuk ve gençlerimize yönelik deneyimli antrenörlerimizin eşliğinde gerçekleştirilecek engelsiz sportif çalışmalar ilimizde, bugün itibariyle 26 branşta, 2700 sporcu sayısıyla gerçekleştirilecektir. Amacımız, ruhen ve bedenen güçlü gençler yetiştirerek geleceğimize sağlam adımlarla ilerlemektir. Gençlerimizi donanımlı, bilgili, erdemli, sporcu bireyler olarak geleceğe hazırlama gayretindeyiz. Ailelerin çocuklarını spora yönlendirmede gösterdikleri duyarlılıkta bizleri oldukça sevindirmektedir. Spor okullarımızın, çocuklarımızı kötü alışkanlıklarımızdan uzak tutmak ve Türk toplumuna sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getirdiğini düşünmekteyiz. Ailelerin, çocuklarını gönül rahatlığı ile getirebilecekleri özelliklere sahip spor dallarımızda spor yapanların arasında deneyimli, başarılı antrenörlerimizin eğitimleriyle yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına tüm kalbimizle inanıyoruz. Faaliyetlerimize katılan bütün çocuklarımıza ve gençlerimize aileleriyle birlikte teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılı, sağlıklı ve mutlu bir sporculuk dönemi geçirmelerini temenni ediyorum. Antrenör arkadaşlarıma da bu süreç içerisinde başarılar diliyor, GSB Engelsiz Spor okullarımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!