GENÇLER, GÜLEÇ ÇİFTLİĞİNDE BULUŞTU

Yıl sonu etkinliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yalova Şube yöneticileri ve bursiyer öğrenciler, Yalova Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Güleç ailesi ile bir araya geldi.Halit Güleç, öğrencilerle yıl sonu etkinliğinde buluştu ve etkinlik Güleç ailesine ait Cemal Güleç Besi Çiftliği’nde gerçekleşti.

Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Güleç ailesi, yıl sonu etkinliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yalova Şube yöneticileri ve bursiyer öğrenciler ile bir araya geldi. Gerek siyasi gerekse ticari hayatı içerisinde gençlerin ve eğitimin her zaman destekçisi olduğunu belirten Halit Güleç öğrencilere hitaben şunları dile getirdi:

“Güleç Kardeşler olarak 50 yılı aşkın süredir ticari hayatın içerisindeyiz. Yıllarca babamın sürdürdüğü siyasi çalışmaların bayrağını babamdan devir alıp ben taşımaya başladım. Güleç ailesi olarak gençlere ve eğitime her zaman destek olmaya özen gösteriyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden burs alan geleceğimiz olan siz gençlerimizin tüm yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmaları için bir etkinlik organize ettik. Sizler vasıtasıyla Türkan Saylan’ı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.”Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyerlerine, Marmara Bölgesi’nin en modern tesislerinden biri olan Cemal Güleç Besi Çiftliği’ni gezdiren Halit Güleç, işletme hakkında gençlere bilgiler verdi.

 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!