GELECEK PARTİSİNDEN ESNAF ZİYARETLERİ

Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı esnaflarla buluşmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Gelecek Partisi Yalova il Başkanı Kürşat Emre Çandır ve yönetim kurulu üyeleri esnafları ziyaret etti.

Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Çandır ve beraberindekiler, Gelecek Partisi’nin iktidara gelmesi durumunda bu sorunların hepsinin çözüme kavuşacağını 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimde halkın artık mevcut iktidarla yollarını ayıracağını dile getiren Çandır, “Ülkemiz alınan yanlış kararlar ile ekonomik bir sıkıntının içerisine sürüklendi. Zamlar, enflasyon ve düşen alım gücü vatandaşımızın da esnafımızın da belini büküyor. Esnaf bugün sattığı malı yarın sattığı paraya yerine koyamaz halde. Bu da esnafın kepenk kapatma noktasına gelmesine neden oluyor. Bu anlamda partimiz ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu raydan çıkan ülke ekonomisini yeniden yoluna oturtacak projelere ve yeterliğe sahip. Halkımız da bunu görüyor ve genel başkanımızı gittiği her yerde coşku ile karşılayıp bağrına basıyor. Partimize Yalova’da da gösterilen teveccühten son derece memnunuz. Gelecek Partisi olarak biz de Yalova’dan Millet İttifakı tarafından belirlenen adaya güçlü şekilde destek vereceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Yalova il Başkanı Kürşat Emre Çandır ve yönetim kurulu üyeleri esnaflara Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı’nın yayın organı olan Gelecek Postası Gazetesi’ni dağıttılar.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!