GELECEK PARTİSİ YADO KAMPANYASI SÜRÜYOR

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı tarafından 2 ay süreyle devam edecek olan Yalova Deniz Otobüsleri İşletmesi’nin (YADO) kurulması için başlatılan imza kampanyasında binlerce vatandaş bu fikri imzalarıyla desteklediler

Yalova’ya daha ucuz deniz ulaşımı sağlanması amacıyla YADO’nun kurulmasını talep eden Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı 28 Mayıs 2022 tarihinde 2 ay sürecek olan bir imza kampanyası başlatmıştı.

O günden beri süren kampanya halktan büyük bir destek gördü. Kurulan stantlara giden vatandaşlar imzaları ile YADO kurulması fikrine destek verdiler. Kampanyanın sonuna yaklaşılan şu günlerde Atatürk İlkokulu önünde yeniden stant açan Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı vatandaşlara YADO’nun ilimiz açısından neden bir gereksinim olduğunu anlattılar.

Kampanya sonrasında imzaları Yalova Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceklerini ifade eden Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, “Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı olarak uzunca bir süredir, Yalova Deniz Otobüsleri İşletmesi, kamuoyunda bilinen adıyla ‘YADO’ İşletmesi'nin kuruluşuna yönelik gündem çalışması yürütmekteyiz. Ancak bu güne kadar, Yalova üzerinde söz sahibi olan kurum ve kuruluş yöneticilerinin, YADO fikriyle ilgili herhangi bir adım atmadıklarını üzülerek gözlemliyoruz. Bu sebeple, Yalova Halkı'nın bilinçlendirilmesi, YADO fikrinin geniş topluluklara aktarılabilmesi, fikir birliği ile birlikte güç birliğinin de ortaya konması maksadıyla Mayıs ayı sonunda, YADO için imza kampanyası başlattık. 2 ay sürecek kampanyanın sonuna geliyoruz. Bugüne kadar binlerce vatandaşımız imzaları ile YADO’yu istediklerini ifade ettiler. Kampanyanın tamamlanması sonrasında imzalar, Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası gibi kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılacak, vatandaşlarımızın talepleri bu kuruluşlara iletilecektir” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!