GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova genelindeki şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova genelindeki şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna Onur Restoranda kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda Başkan Oral, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

“Her zaman yanlarındayız”

Misafirleriyle sohbet eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Değerli emanetlerimiz ve ailelerimiz Yalova'daki şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ağırladık. Onlar her zaman baş tacımız ve biz her zaman yanlarında olacağız. Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği için giriştikleri mücadelede; şehitlik ve gazilik payesini, kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz mümkün değildir. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygı ile yad ediyorum” dedi.

Kahvaltıya; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Tutan Canbay, Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fırat Zorlu, şehit ve gazi yakınları ile daire amirleri katıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!