Çiftlikköy’ün Gacık Deresi üzerinde DSİ tarafından yapımı tamamlanan menfezler, Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından geri dolgularının yapılmasıyla birlikte trafiğe açıldı.
Gacık Deresi’nin biri Sultaniye Mahallesi’nde diğeri Çiftlik Mahallesi’nde yer alan iki menfezinde DSİ tarafından inşaat çalışmaları tamamlanmış, ancak olumsuz hava koşulları köprü geçiş bağlantılarının yapımını sekteye uğratmıştı.
Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdinç Yıldız, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin talimatları doğrultusunda iki menfezde hafriyatı kaldırarak zemin düzenlemeleri yaptıklarını ve menfezleri trafiğe açtıklarını dile getirdi. Yıldız, “Çiftlik Mahallesi Atatürk Caddesi ile Mera Sokak bağlantısı ve Sultaniye Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ile Zübeyde Hanım Caddesi bağlantılarımızı tamamladık. Normal şartlarda menfez ve bağlantı yollarının DSİ tarafından yapılması gerekiyordu ancak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Başkanımız Adil Yele’nin talimatlarıyla bu iki menfezde geçici müdahaleler yaptık” diye bilgi verdi.



Benzer Haberler
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ