FARKINDALIK İÇİN TURUNCU IŞIK YAKTIK
Yalova Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası’na farkındalık sağlamak amacıyla Yalova’da dere kenarlarının ve Akşemsettin Köprüsü’nün led ışıklarını turuncuya çevirdi.
Yalova Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası’na farkındalık sağlamak amacıyla Yalova’da dere kenarlarının ve Akşemsettin Köprüsü’nün led ışıklarını turuncuya çevirdi.
Yalova Belediyesi, Kasım Ayının 2-8 günleri arasındaki Lösemili Çocuklar Haftası’nın toplumumuza farkındalık oluşturması amacıyla şehrin en güzel ışıklarını turuncu renge çevirdi. Oldukça dikkat çeken turuncu ışıklar, Yalova halkının da büyük beğenisini topladı. Fotoğrafları çekilen güzel karelerin paylaşımı hem Yalova’yı güzelleştirirken hem de yürekleri ısıttı.
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Lösemili Çocuklar Haftası ile ilgili olarak “Lösemi, tedavi edilebilen bir hastalıktır. Lösemi tedavisi gören çocukların, moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur. Her yıl binlerce küçük beden lösemi hastalığına yakalanıyor. Bu hastalıkla mücadelede sevginin ve umudun iyileştirici gücünün asla unutulmaması gerekmektedir” sözlerini dile getirdi.
Benzer Haberler
VALİ KAYA'DAN ŞENKÖY'DE ZİYARETLER
1 MAYIS ÖNCESİ ÇALIŞANLARA ZİYARET
FARKINDALIK İÇİN YÜRÜDÜLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR
KADINLARA ÖZEL TİYATRO KURSU BAŞLADI
TAHA AKGÜL'DEN YALOVA ZİYARETLERİ
YALOVA’DA ÇİFTÇİLERE 375 BİN ADET FİDE...
ÇİFTLİKKÖY'E DEPREM TAHMİN İSTASYONU