ENDEMİK BİTKİ TOPLAYAN KİŞİ GÖZALTINDA
Yalova Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakalandı.
Yalova Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakalandı.
Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişiyi tespit etti. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Milli Parklar Yetkililerine bilgi veren Zabıta ekipleri Endemik Bitki çeşidi olan çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakaladı.
Emniyet ve Milli Parklar yetkilileri, yakalanan şahıs hakkında biyokaçakçılık kapsamında 2872 Sayılı Çevre Kanunun, “Biyolojik çeşitliliğinin sağlanması bakımından nesli tehdit veya tehlike altında olanlar ile nadir bitki ve hayvan türlerinin korunması” maddesine istinaden işlem yapılarak ele geçen malzemeler Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi
Benzer Haberler
HACI SAFFET ÇAM VAKFI OFİSİ AÇILDI
ODA BAŞKANLARIYLA AHİLİK TOPLANTISI
OBEZİTEYE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YÜRÜDÜLER
ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÇİFTLİKKÖY YENİ DOĞAL YAŞAM BARINAĞI
TÜRKİYE FİNALİNDE DERECEYE GİRDİLER
AKASYA PLAJI YAZ SEZONUNA HAZIR
FOTOĞRAF TUTKUNLARI DOĞADA BULUŞTU