ENDEMİK BİTKİ TOPLAYAN KİŞİ GÖZALTINDA
Yalova Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakalandı.
Yalova Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakalandı.
Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince, Hersek Lagünü çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişiyi tespit etti. Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Milli Parklar Yetkililerine bilgi veren Zabıta ekipleri Endemik Bitki çeşidi olan çevresinde Deniz Börülcesi toplayan bir kişi 3 kasa börülceyle birlikte yakaladı.
Emniyet ve Milli Parklar yetkilileri, yakalanan şahıs hakkında biyokaçakçılık kapsamında 2872 Sayılı Çevre Kanunun, “Biyolojik çeşitliliğinin sağlanması bakımından nesli tehdit veya tehlike altında olanlar ile nadir bitki ve hayvan türlerinin korunması” maddesine istinaden işlem yapılarak ele geçen malzemeler Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi
Benzer Haberler
1 MAYIS YALOVA'DA COŞKUYLA KUTLANDI
KADIKÖY’DE KESME GÜL SEZONU AÇILDI
VALİ KAYA'DAN ŞENKÖY'DE ZİYARETLER
1 MAYIS ÖNCESİ ÇALIŞANLARA ZİYARET
FARKINDALIK İÇİN YÜRÜDÜLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR
KADINLARA ÖZEL TİYATRO KURSU BAŞLADI
TAHA AKGÜL'DEN YALOVA ZİYARETLERİ