EMİR CAN İĞREK KONSERİ COŞTURDU
Yalova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Emir Can İğrek konserine binlerce vatandaş katıldı.
Yalova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Emir Can İğrek konserine binlerce vatandaş katıldı.15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde Emir Can İğrek, bir birinden güzel parçalarını meydanı dolduran Yalovalı vatandaşlar için seslendirdi.
Bu yaz ayına damga vuran ‘Ali Cabbar’ isimli eserini meydanı dolduran vatandaşlar ile birlikte seslendiren İğrek, konsere ilgi gösteren tüm Yalovalılara teşekkür etti.
Yalova Belediyesi tarafında 30 Ağustos Zafer Bayramını dolayısıyla düzenlenen konserde sahne alan Emir Can İğrek’e, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti. Birbirinden güzel ışık, ateş, lazer gösterilerinin yer aldığı konserin bitimiyle birlikte konfetiler ve havai fişekler atılarak etkinlik sona erdi.



Benzer Haberler
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ