ECE HARAÇ'DAN TEŞEKKÜR

Kariyerinin zirvesine doğru tırmanışını sürdüren Yalovalı Milli masa tenisi sporcusu Ece Haraç, Romanya’da 14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenen 21 yaş altı Avrupa Şampiyonasında kazandığı altın madalya sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Yalovalı sporcu üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanmanın sevincini yaşıyor. Daha yüksek hedeflere ulaşmaya kararlıyız, azimliyiz diyen milli sporcu, gözünü şimdi 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na dikti.

“Sonsuz teşekkür ederim”
Organizasyon sonrası büyük mutluluk yaşadığını belirten şampiyon raket Ece Haraç, “Partnerim Özge Yılmaz ile ülkemize Avrupa Şampiyonası’nda tekrar kazandırdığımız altın madalya için çok mutlu ve gururluyuz. Bir yandan bugünün heyecan ve mutluluğunu yaşarken bir yandan da gözlerimizi daha yukarı dikip daha yüksek hedeflere ulaşmaya kararlıyız, azimliyiz. Başta ailem ve üzerimde emekleri olan, bana güvenen ve inanan, destek veren herkese çok teşekkür ederim. Masa tenisine başladığım yer Yalova ve ilk forma giydiğim kulüp Yalova Belediye Gençlik Spor. Değerli hocalarım, Bayram Ali Yıldız, Kadri Kocacenk’e emekleri için minnettarım. Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Yalova Acar Eğitim Kurumu, Nişantaşı Üniversitesi, formasını giymekten gurur duyduğum, TİGEM Spor ve SV SCHOTT Jena kulüpleri, Başkanları, yöneticileri, takım arkadaşlarım, antrenman partnerlerim, Milli takım arkadaşlarım, her anlamda özel ilgi ve desteklerini üzerimde hissettiğim, kendilerinden güç ve moral aldığım, Kenan Bektaş hocam, Enis Uysal abim, sponsorlarım, Tibhar, HDI Sigorta, Atakent Hastaneleri ve tabii ki T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuz, Başkanımız Oktay Çimen ve Yönetim Kurulu, Federasyon çalışanlarımız ve desteklerini gerek arayarak, gerek sosyal medyadan yazarak paylaşan binlerce destekçi ve takipçime sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Beraber başardık, beraber başaracağız” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!