DİLEK İÇİN YARDIM KAMPANYASI

6 yaşındaki Dilek Uyanoğlu için yardım kampanyası başlatılıyor. Böbrek yetmezliği hastalığı bulunan 6 yaşındaki Dilek Uyanoğlu için yardım kampanyası başlatılıyor.Yalova Yunus Emre Anadolu Kültür Derneği düzeldiği basın toplantısında yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.

İLAÇLAR YURTDIŞINDAN GELECEK
Dernek başkanı Fikret Demir açıklamasında " Yalova Yunus Emre Kültür Derneği olarak ilimizde sosyal yardım ve destek bekleyen kişilere destek veriyoruz.

Bağlarbaşı mahallesinde ikamet eden böbrek yetmezliği hastalığı bulunan babası olmayan 6 yaşındaki kız çocuğumuz Dilek Uyanoğlu için acil gerekli olan ve yurtdışından getirilmesi gereken ilaç ve cihazı için yardım kampanyası başlatıyor.

Dilek in 6 aylık ilaç bedeli 150 BİN TL tutuyor. Dilek'in yaşaması için bu ilaçların acilen alınması gerekiyor.
Sayın Valimiz Muammer Erol bey bu kampanya için gerekli duyarlılığı gösterdi ve bize her zaman destek verdi.

Nakit yardım için Valilik onaylı annesi adına açılan Ziraat Bankası hesabının IBAN numarasına destek verebilirsiniz
Bu ilaçlar yurtdışında geliyor ve ilaçlar çok pahalı. Kızımız 3 defa ameliyat oldu, zor süreçten geçti, hatta 6 yaşındaki kızımızın içtiği suyun Ph değerinin bile yüksek olması gerekiyor.
Ailenin bu masrafı karşılayacak imkanı yok, bizlerde Yalova halkına buradan sesleniyoruz, çağrıda bulunuyoruz, gelin 6 yaşındaki kızımıza, evladımıza şifa olalım, yardım edelim destek verelim.

YARDIM GECESİ DÜZENLİYORUZ
Bizlerde Dilek Uyanoğlu kızımıza yardım etmek tedavisi için destek vermek için Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezinde 31 Temmuz 2022 tarihinde saat 20:00 de gerçekleşecek yardım konserine başta ses sanatçıları Ali Ço, Eşref Üstün, Aziz Aktaş, Mehmet Anaç ve Kürşat Emre Çandır da destek verecek.

Geceden elde edilecek gelir ile sağlık masrafları karşılanacak.
Tüm Yalova halkını bu anlamlı geceye tüm duyarlı Yalova halkını bekliyoruz " dedi.

Yalova Valilik Onaylı Hesap Sahibi: Seda Duyanoğlu Ziraat Bankası
İban: Tr36 0001 0004 0474 0403 5150 04
İletişim: Tülay Özçelik 05372162375

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!