DEVA PARTİSİNDEN ZİYARETLER SÜRÜYOR
DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, İl Başkanı Davut Cengiz ve parti yöneticileri, Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.
DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, İl Başkanı Davut Cengiz ve parti yöneticileri, Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Lale Dondurmacıoğlu ve Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ile bir araya gelerek dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Ayrıca, DEVA Partisi temsilcileri, dernek çalışmalarına ilişkin detayları öğrenmek amacıyla görüşme sırasında bilgi alışverişinde bulundular.
DEVA Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, ziyaret sırasında gerçekleştirilen görüşmede, projelerini detaylı bir şekilde anlatma fırsatı buldu. Bu bağlamda, Yalova’daki engelli bireylerin yaşamlarını iyileştirmeye yönelik planladıkları projeleri dernek yetkilileriyle paylaştılar.



Benzer Haberler
MHP YALOVA İL KONGRESİ 16 AĞUSTOS'TA
SAADET PARTİSİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI
YENİ PARTİ İL ÖRGÜTÜNE KADIN GÜCÜ
CHP'DE 6 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
AK PARTİ TERMAL VE ALTINOVA TOPLANDI
SAADET'TEN KENT KONSEYİNE ZİYARET
SAADET PARTİSİNDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI