DEVA PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkanıİbrahim Çabuk, Yalova'daki Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk, Yalova'daki Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk ilk ziyaretlerini, Bağlarbaşı Mahalle muhtarı Şükrü Bakkal'a gerçekleştirdiler. Demirhan ve Çabuk daha sonra, Bahçelievler Mahalle muhtarı Osman Akgün, Bayraktepe Mahalle muhtarı Ahmet Esmer, Fevzi Çakmak Mahalle muhtarı Mehmet Tokay, Gaziosmanpaşa Mahalle muhtarı Şerafettin Dikbaş'a ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaretlerde, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk, Muhtarların ve mahalle halkının sorun ve taleplerini dinlediler.
Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN VEFA
ANAHTAR PARTİSİNDEN GAZİ DENİZ'E ZİYARET
CHP MİLLETVEKİLLERİ ÇİFTLİKKÖY'DE
İYİ PARTİ'DE ÜYE LİSTELERİ ASKIYA ÇIKTI
SAADET PARTİSİNDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
CHP MİLLETVEKİLLERİ YALOVA'YA GELDİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL TERMAL'DE
İYİ PARTİ YALOVA'DA BÖLGE TOPLANTISI