DEVA PARTİSİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yalova İl Başkanlığı tarafından muhtarlara özel iftar programı düzenlendi. Programa; Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Kadriye Esra Aygün ve Rojhat Ölmez, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan, partililer ve muhtarlar katıldı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yalova İl Başkanlığı tarafından muhtarlara özel iftar programı düzenlendi.
Programa; Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Kadriye Esra Aygün ve Rojhat Ölmez, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan, partililer ve muhtarlar katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, iftarda Yalova muhtarları ile tanışarak değerlendirmelerde bulundu. İftar yemeğinde keyifli vakit geçiren partililer Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve heyeti ile Yalova siyaseti hakkında değerlendirmeler yaptılar.



Benzer Haberler
CHP MİLLETVEKİLİ TANAL YALOVA'DA KONUŞTU
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YALOVA'DA
CHP'DEN YALOVA JEOLOJİ ODASINA ZİYARET
AK PARTİ'DEN KÖYLERE ZİYARET YAPILDI
İYİ PARTİ’DEN GÖKÇE BARAJI AÇIKLAMASI
CHP ÇİFTLİKKÖY'DE ESNAF ZİYARETLERİ
İYİ PARTİ'DEN YALOVA VALİSİNE ZİYARET
CHP İL YÖNETİMİ OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI