DEVA PARTİSİ SEÇİMLERE İDDİALI GİRİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, İl Başkanlığı’nda bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Programa DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, il yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katılım sağladı. 

Organizasyonda gazetecilerle yakından ilgilenen Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, bütün gazetecilerin tek tek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılım sağlayan gazetecilere teşekkür eden Başkan Demirhan, bugüne kadar DEVA Partisi’ne vermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür etti. 

“Özgün kimliğimizi tesis etmek için uğraş veriyoruz”

Başkan Demirhan, basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda “Partimizin kurulduğu günden bugüne Yalova’da bugün itibarıyla teşkilatlar olarak 30 ayına girmiş bulunmaktayız. Zorlu bir süreçten geçtik, pandemi şartlarında bir mucizeyi gerçekleştirdik ve bir parti kurduk. Yeni kurulan bir partinin özgün kimliğini şehrimizin 43 köyünde 51 mahallesinde 8 beldesinde ve 6 ilçesinde tesis etmeye çalıştık. Hala özgün kimliğimizi tesis etmek için uğraş veriyoruz” dedi.

Demirhan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Altılı masa önce biliyorsunuz ki cumhurbaşkanı adayını sonrasında milletvekili adaylarını belirleyecek. Tabi biz Genel Merkezi’mizle hareket ediyoruz. Genel Merkezi’miz neyi takdir ederse o yönde duruşumuzu göstereceğiz. Tabi gönül ister ki yeni kurulmuş bir siyasi parti seçimlere tek başına girsin, kantara çıksın. Kendini görsün ama malum Türkiye şartlarında günümüz şartlarında sistem ittifaklara birlikteliği çok zorluyor. Altılı masanın kuruluş amacı da memleketi içinde bulunduğu tüm sıkıntılardan kurtarmak için aslında uzun zamandır gözlenen bir tabloydu altılı masanın bir araya gelmesi. Altılı masa dönem dönem bir araya geliyor. Haftalık, aylık periyotlar halinde bir araya geliyor. Bunun bir kısmı basına açık bir kısma kapalı oluyor. Daha doğrusu basına bildiriliyor yada bildirilmiyor. Altılı masanın alt komisyonları da konuşuyor şu an. Genel başkan yardımcıları da çalışıyor. Tüm Türkiye’yi ele almışlar nasıl bir organizasyonla, birliktelikle Türkiye’de başarılı oluruz diye bir çalışma içerisindeler.”

“Milletvekili adayı olmak istiyorum”

Basın mensuplarından milletvekilliğine aday adaylığı sorusuna yanıt veren Demirhan, “Tabi tabi. Ben zaten siyasete girdiğim günden beri milletvekili adayı olarak başladım. Milletvekili olmak için uğraşıyorum ben. Bu şehire resmi bir kimliğe bürünüp hizmet etmek için resmen yarışıyoruz, koşuyoruz hiç durmadan. Aktif siyasi hayatımda dokuzuncu yılımı yaşıyorum evet ben milletvekili adayı olmak istiyorum. Milletvekili de olmak istiyorum. Genel Merkezi’mizin takdirini bekliyorum” ifadesini kullandı. 

“Eski tablo olmaz”

Yalova bazında seçim hakkında yorum da da bulunan Demirhan, “Eski tablo olmaz” dedi. AK Parti’nin 2 milletvekili çıkaramayacağını kaydeden Demirhan, “Rasyonel konuşalım, düşünelim. Çıkarabileceğini zannetmiyorum. Çünkü artık masada, siyaset arenasında Demokrasi ve Atılım Partisi’de var. Bizler de varız. Hem Yalova’da hem Türkiye’de. Bir tane çıkarır, iki tane çıkaramaz.  Samimi olalım. Cumhuriyet Halk Partisi zaten bir tane çıkarıyor. Bir taneyi de DEVA Partisi olarak biz alacağız. Şu an iki taneyi nasıl alırız onun planlarını yapıyoruz. Biz de bir siyasi partiyiz bizim bir iddiamız var” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!