DEVA 'DAN KÖY MUHTARLARINA ZİYARET
DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Teşkilât Başkanı İbrahim Çabuk'un Yalova Köylerine ve köy muhtarlarına yönelik başlattığı ziyaretler devam ediyor.
DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Teşkilât Başkanı İbrahim Çabuk'un Yalova Köylerine ve köy muhtarlarına yönelik başlattığı ziyaretler devam ediyor.
DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Teşkilât Başkanı İbrahim Çabuk,Kirazlı Köyü Muhtarı Mustafa Temel'e, Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak'a,Soğucak Köyü Muhtarı Orhan Acar'a, Kazimiye Köyü Muhtarı Seçkin Yıldırım'a ziyarette bulundular.
DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Teşkilât Başkanı İbrahim Çabuk, köy muhtarlarından köylerin sorunları hakkında bilgi alarak, köy kahvehanesinde köylülerle görüşüp, köylerin sorunlarını dinlediler.
Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN VEFA
ANAHTAR PARTİSİNDEN GAZİ DENİZ'E ZİYARET
CHP MİLLETVEKİLLERİ ÇİFTLİKKÖY'DE
İYİ PARTİ'DE ÜYE LİSTELERİ ASKIYA ÇIKTI
SAADET PARTİSİNDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
CHP MİLLETVEKİLLERİ YALOVA'YA GELDİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL TERMAL'DE
İYİ PARTİ YALOVA'DA BÖLGE TOPLANTISI