DEVA'DAN BİSİKLETLİ FARKINDALIK EYLEMİ

DEVA Partisi Yalova İl başkanlığının düzenlediği bisikletli farkındalık etkinliğiyle, akaryakıta son dönemlerde yapılan zam ve temiz bir çevre için farkındalık oluşturuldu.

Yalova kent merkezinden doğu sahil bandından Atatürk'ün Yürüyen Köşk'üne kadar pedal çeviren il yöneticileri ve partililer,  DEVA Partisinin Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlediği ’İktidarın zammı varsa, yurttaşın yeşil pedalı var’’adı altında bisiklet sürüş etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik, akaryakıta yapılan son zamlar, artan karbon ve sera gazları salımın doğaya verdiği zarar,  yarattığı olumsuz iklim değişikliğine dönük farkındalık yaratma  olarak amaçlandı.

DEVA Partisi Yalova İl başkanı Mehmet Demirhan  "DEVA Partisi olarak; havayı kirletmeyen, yakıt gideri olmayan ve insan sağlığını koruyarak düzenli spor yapılmasına destek olacak, bisiklet kullanımının şehir içlerinde artması sağlayacak, bisiklet yolların artmasının önemli olduğunu savunuyoruz. bu nedenle Partili il yönetici arkadaşlarımızla birlikte pedal çevirerek farkındalık gerçekleştirdi" dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!