DEVA'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. Demirhan’ın istifasının ardından İl Başkanlığı görevine Teşkilat Başkanı İbrahim Çabuk getirildi. DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Demirhan, yeni İl Başkanı İbrahim Çabuk’a aday adaylığı başvuru belgesini takdim etti.

Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Çabuk, “28. dönem milletvekili adayımız Mehmet Demirhan’ı sizlere takdim ediyorum. Milletvekilliği sürecinde, DEVA Partisi olarak Yalova’da güçlüyüz, iddialıyız. İnşallah vekilimizi Ankara’ya uğurlayacağız” dedi.

Demirhan, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na başarılar dileyerek sözlerine başladı. DEVA kadrolarının seçime hazır olduğunu söyleyen Demirhan, “Bizim bir sloganımız vardı; ‘Bu Pazar seçim olsa, DEVA kadroları hazır’ diye. Önümüzdeki genel seçimlere tek başımıza girecekmişiz gibi hazırlıklarımızı yaptık; o donanımlara, o güce hazır olduğumuzu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“6’lı masanın kararlarını genel başkanlarımız, genel başkan yardımcılarımız verecek” diyen Demirhan, “Hangi yönde karar verilirse verilsin, biz Yalova’da o karara uyacağız ve uyum içerisinde çalışacağız. İsterse bizi partilerimizden ayrı ayrı listelerde milletvekili adayı yapsınlar, isterlerse tek liste adayı yapsınlar. Sıralamalarda da bir, iki, üç; hiç önemli değil. Çünkü DEVA kadroları şahsi menfaatleri için hiçbir zaman siyaset yapmadı. Bizden sonraki nesil için, vatandaşlarımız için, milletimiz için siyaset yapıyoruz. Biz genel merkezlerimizin, genel başkanlarımızın kararlarına sonuna kadar saygı duyuyoruz. Vermiş oldukları kararları da şehrimizde sonuna kadar en iyi şekilde ifa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yılki seçim çalışmalarında müzik kullanmayacaklarını belirten Demirhan, “Hazırlıklarımızı yaptık. Seçim yasakları kalktığı gibi, ne gerekiyorsa kampanyamız için; onları yapacağız. Büyük bir afet yaşadık. Bu yüzden seçim çalışmalarımızda müzik olmayacak. Manifestomuzu seslendireceğiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!