DERBİYE ÖZEL MORAL

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor’un Yalovaspor ile oynayacağı derbi mücadelesi öncesinde antrenmanı ziyaret ederek moral verdi.

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde 14. Grupta şampiyonluğu kovalayacak olan Sarı Yeşilliler sezonu Yalovaspor derbisiyle açacak. Zorlu karşılaşma öncesinde takımın Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda yaptığı son antrenmanı ziyaret eden Başkan Metin Oral, derbi öncesinde takıma tatlı ikramında bulunurken, teknik heyetten takımla ilgili olarak bilgi alırken oyuncularla da sohbet etti.

“Hep birlikte çalışarak başaracağız”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,”  Değerli Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral idmanımızı ziyaret ederek bizimle beraber idmana çıkıp bizleri hem mutlu etti. Hem de bizlere Yalovaspor ile oynayacağımız derbi maçı öncesi moral verdi. Futbol geçmişi olan başkanımız sergilediği güzel oyun ile güzel görüntüler sundu. Metin başkanımıza çok teşekkür ederim. Gerçekten tam bir spor futbol düşkünü olan başkanımıza hayatı boyunca sağlıklı mutlu olmasını Altınova’ya hizmetlerini çalışmalarını daim olmasını temenni ediyorum. Büyük başkan ve yönetim kurulumuz hep birlikte çalışarak başaracağız inşallah” diye konuştu.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!