DEPREMZEDELER KEFEN BEZİ TALEP EDİYOR
Türkiye’nin her yerinden insanlar depremzedelere yardım etmek için tek yürek olurken, bölgedeki depremzedeler gazetecilere gönderdikleri çağrılarda, gönderilecek yardımların yanına kefen bezininde gönderilmesini talep ettiler.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonrasında, depremin 4. gününde arama ve kurtarma çalışmaların yanısıra yardımlarda devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden insanlar depremzedelere yardım etmek için tek yürek olurken, bölgedeki depremzedeler gazetecilere gönderdikleri çağrılarda, gönderilecek yardımların yanına kefen bezininde gönderilmesini talep ettiler.
İskenderunlu Depremzede bir vatandaş gazetecilere gönderdiği mesajda yardım kolilerine kefen bezi koyulmasını da istendi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;”
"Arkadaşlar merhaba İskenderun da ikamet ediyorum. Ben iyiyim çok şükür. Sizlerden çok zor ve üzülerek bir istekte bulunacağım. Yardım kolisi gönderecek olan arkadaşlar içine kefen de koyabilir mi? Burada artık kefen bulamıyoruz. Ölülerimizi poşetlerle gömmemizi istiyorlar. Yardım kolisi gönderecek olan varsa iletirseniz çok sevinirim. Sanırım diğer illerde de aynı sıkıntı var. Direk bir koli yapılırsa içine başka bir şey konulmadan ve üzerine yazarsanız yerine daha hızlı ulaşacaktır. İçimiz parçalanıyor ama paylaşmak zorundayız"
Benzer Haberler
VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAMA VEDA
VALİ YARDIMCISI VE KAYLAKAMA VEDA TÖRENİ
AİLE BAĞLARININ ÖNEMİ ANLATILDI
HACI SAFFET ÇAM VAKFI OFİSİ AÇILDI
ODA BAŞKANLARIYLA AHİLİK TOPLANTISI
OBEZİTEYE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YÜRÜDÜLER
ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÇİFTLİKKÖY YENİ DOĞAL YAŞAM BARINAĞI