DEPREM ANITI PARKI PİKNİK ALANI OLDU

Mayıs ayında havaların ısınmasıyla birlikte Yalova sahiline inen Yalovalılar, alım gücünün giderek düşmesi, yüksek enflasyon ve pahallılıktan dolayı Yalova sahilindeki cafe ve restorantlara gidemeyenlerin tercihi Gazipaşa Caddesinde bulunan Deprem anıtı parkında henüz işgal edilmeyen yeşil alanlarda soluk alıyor.

İşletmelerin arsızca işgal ettiği yeşil alanlarda elde kalan son yeşil alanlara yönelen Yalovalılar günün yorgunluğunu evinde demlediği çayı termosa koyarak Deprem Anıtında bulabildiği yeşil alanları tercih etmeye başladı.

Sahildeki işletmelerin çay ve kahve fiyatlarına yetişemeyen ve alım gücüne yenilen Yalovalılar ailece boş bulduğu yeşil alanlarda dinlenmeye çalışıyor. Cafe ve restorantlara varlıklı arapların gittiği görülürken bazı işletmelerin ise boş olduğu dikkat çekti.

Öte yandan Yalova Belediyesi Deprem Anıtı parkındaki yeşil alana beton atarak iki ayrı cafe yapmaya başladığı görüldü. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Yalova belediyesinin geçen yıl Cumhuriyet Meydanında açtığı Çiçek Cafe’nin yetersiz kaldığı ve vatandaşın talep ve istekleri doğrultusunda ucuz çay ve içecek içebilmesi için Çiçek Cafe’nin ikincisinin deprem anıtı parkında açılağınıo, ayrıca emekliler içinde bir lokal açılacağını ve buradanda ucuz bir şekilde çay ve kahve içerek rahat bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacaklarını, açılacak olan cafelerin ise Yalova Belediyesi iştiraki Yabeltaş’ın çalıştıracağını vurguladı.

İşte o anlar ve ayrıntılar

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!