ÇOCUK OYUN PARKLARI YENİLENİYOR
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları sonrasında şehrimizde bulunan parklar ve oyun alanları yenilenmeye devam ediyor
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları sonrasında şehrimizde bulunan parklar ve oyun alanları yenilenmeye devam ediyor.
Yalova belediyesinden yapılan açıklamada "Çocukların daha modern, güvenli, günümüz şartlarına uygun olarak kullanabilmeleri, eğlenebilmeleri için yenilenen parklar arasında Buhara ve Yeşil Sokak da bulunan parklarda vardı. Yaklaşık 20 yıldır atıl bir şekilde duran ve yenilenmeyen her iki park geçtiğimiz günler içinde tamamlanmıştı." denildi.
Buhara ve Yeşil Sokak da yenilenen parkların zeminleri kauçuk ile döşenirken, oyun grupları günümüz şartlarına uygun olarak yenileriyle değiştirildi. Aynı zamanda parklara vatandaşların dinlenebilmeleri için banklar konuldu ve peyzajları yapıldı.



Benzer Haberler
YALOVA BALGÖÇ'TE MARTENİÇKA GELENEĞİ
ESENKÖY'DE ŞİDDETLİ FIRTINA YOL KAPATTI
ALTINOVA’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
KADINA YÖNELİK ŞİDDET MASAYA YATIRILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
YALOVA TARIM AKADEMİSİ İÇİN İLK ADIM
ÇİFTLİKKÖY MECLİSİNDEN SPOR'A DESTEK
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI