ÇOCUK ETKİNLİKLERİ MAHALLELERDE YAPILMAYA BAŞLADI

Yalova Belediyesi tarafından devam eden açık hava etkinlikleri, mahalle bazlı yapılmaya başlandı. İlk olarak Paşakent Mahallesi’nde start alan açık hava etkinlikleri, yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşti.

6 farklı şişme parkur, transformers robot, çocuk dans Showları, yüz boyama etkinlikleri, yarışmalarla çocuklar hafta sonunu dolu dolu geçirdi. Çocuk etkinlikleri program dahilinde; 13 Ağustos Cumartesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Şelale Park, 20 Ağustos Cumartesi İsmetpaşa Mahallesi Parkı ve 28 Ağustos Pazar günü ise Batı Sahil Bandı Etkinlik Alanında olacak.

Çocuklarımız İstedi Biz de Yaptık..

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Yalova Belediyesi olarak düzenlediğimiz açık hava çocuk etkinlerimizi mahalle bazlı yapmaya başladık. Böyle güzel bir etkinliğin bir parçası olmaktan son derece mutluyuz. Birbirinden güzel etkinlikleri, oyun parkurlarını ve etkinlikleri çocuklarımızın ayağına getirdik. 6 farklı şişme parkur, transformers robot, çocuk dans Showları, yüz boyama etkinlikleri, yarışmalarla çocuklarımızın hafta sonuna neşe kattık. En büyük etkinliğimiz 28 Ağustos Pazar günü olacak. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!